Πυλαία – ΠΑΟΚ: (25/11, 18.00)

Στο ντέρμπι της Μίκρας, η τυπικά γηπεδούχος Πυλαία θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier. Ο ΠΑΟΚ μετά τα σερί νικηφόρα αποτελέσματα έχει ανέβει στην 6η της βαθμολογίας τη στιγμή που η Πυλαία ακολουθεί στην 8η με 6 βαθμούς. Και οι δύο ομάδες αναζητούν τους βαθμούς που θα τους δώσουν νέα… ανάσα.

Δηλώσεις

Ανανιάδης Μπάμπης (προπονητής Πυλαίας):

Προερχόμαστε από μία αρκετά καλή εμφάνιση, εναντίον ενός πολύ καλού αντιπάλου με εντελώς διαφορετικούς στόχους από τους δικούς μας, του Ολυμπιακού εκτός έδρας.

Ξέρουμε ότι πάλι δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για ένα θετικό αποτέλεσμα εναντίον της ομάδας του ΠΑΟΚ. Μεγάλο ρόλο για την έκβαση του αγώνα πιστεύω θα παίξουν οι ειδικές καταστάσεις.

Για εμάς αυτά τα παιχνίδια είναι μία πρόκληση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί σε κάθε μας εμφάνιση και να βελτιώνουμε την απόδοση μας σε κάθε αγώνα.

Νικόλας Κουκμίσης (παίκτης ΠΑΟΚ):

«Ακολουθεί μία σειρά απαιτητικών αγώνων από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης με την Πυλαία το Σάββατο. Η ομάδα της Πυλαίας έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, και για να κερδίσουμε τον αγώνα θα πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή, έχουμε τρεις σερί νίκες και πρέπει να διευρύνουμε το θετικό σερί για να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας. Το παιχνίδι θα κριθεί από την δική μας απόδοση και είναι στο χέρι μας για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».