Πυριτίδου: «Θα επανακάμψει ο Μέγας Αλέξανδρος»

Βαρβαρα Πυριτίδου

Ο Μέγας Αλέξανδρος προσπάθησε, τηρουμένων των αναλογιών, απέναντι στην πανίσχυρη Νέα Ιωνία, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τις ήττες στα κολλητά παιχνίδια, αρχικά για το Κύπελλο κι έπειτα για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Η ομάδα των Γιαννιτσών μετά και το τελευταίο της παιχνίδι για το 2017, παρέμεινε στη μία νίκη (επί του Φιλώτα) και στην 8η θέση της βαθμολογίας.

«Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια με τη Νέα Ιωνία, μπήκαμε στους αγώνες έχοντας τις δικές μας φιλοδοξίες, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Τέτοιοι αγώνες μάς βοηθούν να δούμε τις αδυναμίες μας» δηλώνει στο e-handball.gr η τερματοφύλακας της ομάδας, Βαρβάρα Πυριτίδου.

Η ομάδα των Γιαννιτσών έχει ρεπό στην 7η αγωνιστική (16/12) και πλέον υπάρχει ο χρόνος για τις παίκτριες να δουλέψουν για τα επόμενα παιχνίδια, τον Ιανουάριο του 2018, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

«Έχουμε νικήσει τον Φιλώτα, υπήρξε το στραβοπάτημα με το Πανόραμα, όμως πιστεύω ότι η ομάδα θα ανακάμψει. Τα δύο παιχνίδια με τον Φίλιππο (στη Βέροια στις 20 Γενάρη) και κυρίως με τον Αρη (27 Ιανουαρίου) είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για εμάς, εκεί θα πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη» συμπλήρωσε η 18χρονη τερματοφύλακας, μέλος της εθνικής ομάδας νεανίδων και φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.