Ρεκόρ συμμετοχών στο Τουρνουά Δημοτικών σχολείων στο Βόλο

Το κλειστό γυμναστήριο του Βόλου πλημμύρισε από μαθητές Δημοτικών σχολείων του Βόλου που συμμετείχαν στο αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ.
Περισσοτερα από 300 παιδιά που είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα μυστικά του αθλήματος υπό τις οδηγίες των γυμναστών τους.
Το τουρνουά, διοργανώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) Μαγνησίας με την συμβολή του υπεύθυνου φυσικής αγωγής σχολικών αγώνων Χρήστου Λιάγκα.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναπτυχθεί το χαντμπολ στις μικρές ηλικίες και να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία στους νεαρούς αθλητές με την συμμετοχή τους.
Το τουρνουά τελούσε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) την οποία εκπροσώπησε ο προπονητής Γιάννης Τσιάπας.
Ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου, βοήθησε σημαντικά στην διοργάνωση της διήμερης εκδήλωσης τόσο οργανωτικά όσο και υλικά. Και τις δύο μέρες ο προπονητής της Ακαδημίας του Κένταυρου Θοδωρής Παπαδόπουλος μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αθανασαράκη και με την συμβολή των αθλητών του συλλόγου Άγγελου Καλαποδά, Παναγιώτη Μησιρλίδη, Κυριάκου Καρατοσίδη και Δημήτρη Κασσαβέτη πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την ομαλή έκβαση των αγώνων. Εκτός των άλλων, ο σύλλογος της Μαγνησίας είχε μεριμνήσει για την διαμόρφωση του χώρου αλλά και για τον παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Οι εγγραφές στην Ακαδημία του Κενταύρου συνεχίζονται για αγόρια και κορίτσια που επιθυμούν να γνωρίσουν τον «κόσμο» του χαντμπολ. Οι προπονήσεις γίνονται στο ΕΑΚ του Βολου κάθε Δευτέρα 20:30-21:30 κ Πέμπτη 20:30-21:30, ενώ κάθε Σάββατο (13:00-14:00) διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Βόλου. Τηλέφωνα επικοινωνίας : Παπαδόπουλος Θοδωρής (Προπονητής) 6974914309 Βαλκαμελής Γιώργος (Γενικός Αρχηγός) 6977046009