Σαμαράς: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολλές απαιτήσεις. Χαρούμενοι που ο Πανελλήνιος επιστρέφει»

Ο προπονητής του Πανελληνίου, Νίκος Σαμαράς βλέπει τους κόπους και της προσπάθειας της φετινής χρονιάς να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Η νίκη της περασμένης Κυριακής μέσα στη Νίκαια επί του Άρη φέρνει τον Σύλλογο των Ολυμπιονικών «αγκαλιά» με την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού χάντμπολ και άπαντες έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη.

Ο Νίκος Σαμαράς όπως και από την αρχή της σεζόν έτσι και τώρα συνεχίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους όμως σίγουρα η επιτυχία που έρχεται και φέρνει μαζί της την άνοδο στη Handball Premier τον γεμίζει χαρά: “΄Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολλές απαιτήσεις. Ξεκινήσαμε πραγματικά μια παρέα σε μία ροτόντα συζητώντας να στηρίξουμε το τμήμα και φτάνουμε πολύ κοντά σε μια άνοδο και λέω πολύ κοντά γιατί θέλουμε και μαθηματικά μια ακόμα νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια για να πετύχουμε τον στόχο μας”, δηλώνει αρχικά για να συνεχίσει: “Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η αποστολή μας, σίγουρα η επόμενη ημέρα θα είναι πολύ δύσκολη με απαιτήσεις για το τμήμα, όμως πρέπει να είμαστε όλοι εκεί όπως είμαστε μέχρι τώρα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στη διοίκηση που μας στηρίζει. Ο Πανελλήνιος ετοιμάζεται να επιστρέψει και όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό”. 

Τα παιχνίδια που απομένουν για τον Πανελλήνιο είναι εντός έδρας με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου (22/4) και εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου (29/4)