Σούπερ οδηγός για διαιτητές, μέσα από 70 βίντεο (vds)

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ετοίμασε και παρουσίασε τις νέες κατευθυντήριες γραμμές για τους διαιτητές.

Οι παράγοντές της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας επέλεξαν 70 φάσεις από αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών και γυναικών και εστίασαν σε αυτές, προσφέροντας έναν πολύτιμο οδηγό στους διαιτητές.

Οι οδηγίες επικεντρώνονται στους παρακάτω άξονες: Αποφάσεις για την ποινή πέναλτι στα επτά μέτρα, την προοδευτική τιμωρία, τα επιθετικά φάουλ, τις ειδικές καταστάσεις, νέους κανόνες, και το παιχνίδι των πίβοτ και των εξτρέμ.

Τα σχόλια και οι οδηγίες από τους εμπειρογνώμονες της EHF έχουν προστεθεί σε κάθε βίντεο για να γίνουν περισσότερο κατανοητές.

Μάλιστα, ο κάθε ενδιαφερόμενος –και όχι μόνο οι διαιτητές- μπορούν να δουν αυτό τον πλούτο οδηγιών σε ειδική διαμορφωμένη πλατφόρμα. Κάθε βίντεο εμφανίζει μια ενιαία τιμωρία σε πραγματικό χρόνο, καθώς και σε αργή κίνηση.

H σχετική πλατφόρμα είναι στην παρακάτω διεύθυνση: http://members.ehf.eu/teaching_materials/EHF_TM2018-Big-Web/EHF_TM_2018.html