Στα Βριλήσσια ο Αλβανός σε ρόλο τεχνικου Διευθυντή Αναπτυξιακών ηλικιων

Τεχνικος διευθυντής αναπτυξιακών ηλικιων στην ομάδα των Βριλησσίων αναλαμβάνει ο Αλέξης Αλβανός. Μετά το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ, οι άνθρωποι των Βριλησσίων τον προσέγγισαν προκειμένου να συνεργαστεί μαζί τους και ο ίδιος αποδέχτηκε την πρόταση.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των Βόρειων Προαστίων αναφέρει: «O Ε.Σ.Ν Βριλήσσιων θεωρεί ως δομικό στοιχείο εξέλιξης του handball, την αφιέρωση πολύ μεγάλης και ξεχωριστής προσπάθειας, κόπου, χρόνου και κόστους για την υγιή ανάπτυξη και την καλλιέργεια των μικρών παιδιών μέσα στον αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα της Χειροσφαίρισης.
Συνεχίζοντας αυτήν την αξιακή παράδοση της υποστήριξης των αναπτυξιακών του τμημάτων, με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά, ο Ε.Σ.Ν Βριλήσσιων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Αλέξη Αλβανό, ως τεχνικό διευθυντή όλων των ηλικιακών τμημάτων και προπονητή των Παίδων και των Παμπαίδων Α’ του συλλόγου.
Ο κ. Αλβανός υπήρξε ένας εκ των σπουδαιότερων αθλητών του handball στην Ελλάδα, με μεγάλη καριέρα στην Γερμανία, με συμμετοχές στο champions league και κατάκτηση του EHF cup το 2009. Στην Ελλάδα, έπαιξε σε πολλές μεγάλες ομάδες της Α1 κατακτώντας συνολικά 7 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα Ελλάδος στην καριέρα του, ενώ ως παίκτης της εθνικής ομάδας χειροσφαίρισης, αναδείχθηκε ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.
Ως προπονητής, έχει σημαντικό έργο με αποκορύφωση την περασμένη σεζόν, που οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος.
Είμαστε σίγουροι ότι με την παρουσία του στο σύλλογο και την εμπειρία του στο τιμόνι των αναπτυξιακών μας τμημάτων, ο Ε.Σ.Ν Βριλήσσιων θα βελτιστοποιήσει την πρότυπη δουλειά ηλικιακής ανάπτυξης, πλέον δυνατότερος και ωριμότερος, βασισμένος και οδηγούμενος από την πολύτιμη προπονητική εμπειρία του Αλέξη Αλβανού στον χώρο του handball.
Αλέξη, καλώς όρισες στα Βριλήσσια».