Στην ΑΕΚ η Ντραγκάνα Πετκόβσκα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Ντραγκάνα Πετκόβσκα. Η 27χρονη (12/06/1996) διεθνής τερματοφύλακας, ύψους 1,74 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Η Ντραγκάνα Πετκόβσκα αποτελεί μία από τις κορυφαίες τερματοφύλακες των Σκοπίων. Από το 2014 έως το 2017 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Βαρντάρ Σκοπίων, με την οποία συμμετείχε και στο EHF Champions League τις σεζόν 2014-15 και 2015-16, καθώς και στο Challenge Cup 2016-17. Το 2017 πήρε μεταγραφή για την τουρκική Άρντεσεν, ενώ ακολούθησε το πέρασμα της από το Πρωτάθηλημα της Δανίας με τις Σίλκεμποργκ και Σοντερίσκε και της Σερβίας με την Γιαγκοντίνα.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Σκοπίων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ντραγκάνα Πετκόβσκα δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μία πρόκληση για εμένα και πιστεύω ότι μαζί θα κάνουμε καλή δουλειά και θα έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα και ειδικά στην ΑΕΚ είναι… τρελοί σε όλα τα σπορ. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω και να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές νίκες».