Στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της ΙHF

Στην χώρα μας βρίσκεται από σήμερα ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Δρ Μουσταφά Χασάν προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Βασικό θέμα στην ατζέντα του Προέδρου της ΙHF είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το 2021 και για αυτό τον λόγο θα έχει μια σειρά από συναντήσεις και συζητήσεις.

Σήμερα ο Δρ Μουσταφά Χασάν δείπνησε στο Μικρολίμανο μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιο Αγγελούδη, τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου και Α’ Αντιπρόεδρο της ΟΧΕ Στέφανο Σταμούλη, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη, τον Ειδικό Γραμματέα της ΟΧΕ Χαράλαμπο Προδρομίδη, τον τεχνικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας και αγωνιστικό διευθυντή του Παγκοσμίου Παναγιώτη Τραϊκόγλου, καθώς και τους Αντιδημάρχους Πειραιά Ανδρέας Βεντούρης και Γιάννης Μελάς.

Ο Δρ. Μουσταφά Χασάν αύριο βράδυ θα μεταβεί στην Αργολίδα, ώστε να παρακολουθήσει το 6ο διεθνές τουρνουά χάντμπολ Danaon Cup έως και το Σάββατο 7 Ιουλίου.