Στην Ευρώπη Διομήδης και Αερωπός

Ο Διομήδης Άργους και ο Αερωπός Έδεσσας θα συμπληρώσουν το καρέ των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα ανδρών της νέας σεζόν.

Διομήδης και Αερωπός, που δήλωσαν συμμετοχή μετά την άρνηση του ΠΑΟΚ και του Δούκα, πήραν το πράσινο φως από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για να συμμετάσχουν στο Challenge Cup.

Η EHF θα ανακοινώσει όλες τις ομάδες και τα γκρουπ δυναμικότητας στις 10 Ιουλίου, ενώ η κλήρωση για το EHF Cup και για το Challenge Cup θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου στη Βιέννη. Υπενθυμίζουμε ότι στο EHF Cup θα αγωνιστεί ο νταμπλούχος Ολυμπιακός και στο Challenge Cup η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Αερωπός Έδεσσας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: “Σε ευρωπαϊκά σαλόνια ο Αερωπός Έδεσσας που θα δώσει το παρόν στο Challenge Cup 2018-19. Αντιμέτωπος με μεγάλες προκλήσεις και έτοιμος για όλα με την υποστήριξη της ManDynamic Human Resources. Το καμάρι της Έδεσσας για άλλη μια φορά στηριζόμενο στην τοπική κοινωνία προχωράει μπροστά. Σας προσκαλούμε όλους να αγκαλιάσετε αυτήν την προσπάθεια μας”.