Στη Γερμανία για τη μάχη με το Αννόβερο

Πολύ δύσκολη αποστολή για την ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του EHF European League, ταξίδεψε στη Γερμανία για να αναμετρηθεί με το Αννόβερο, την Τρίτη (14/11, 19:45). Η «Ένωση» προέρχεται από τη σπουδαία νίκη απέναντι στην ελβετική Κρίενς Λουκέρνη και θέλει να κάνει μία ακόμα καλή εμφάνιση, δίνοντας το 100%, απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Swiss Life Hall», ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το ehftv.com.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Τζούκιτς δήλωσε στο aek.gr«Παίζουμε κόντρα στο Αννόβερο, που είναι σε καλό μομέντουμ. Παίζουν το καλύτερο χάντμπολ στη Γερμανία. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είμαστε έτοιμοι σωματικά, να παίξουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες».

Επίσης, ο αθλητής της «Ένωσης», Χάρης Μάλλιος, είπε: «Ακολουθεί το πιο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα για εμάς έως τώρα με το Αννόβερο. Μία ομάδα, που παρουσιάζεται πανίσχυρη εντός έδρας, προερχόμενη από σπουδαία νίκη εναντίον του Κιέλου. Φέτος διανύει μια πάρα πολύ καλή σεζόν. Χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία από εμάς σε μέγιστο επίπεδο, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στον ρυθμό του παιχνιδιού».