Στη μάχη της Ευρωπαϊκής πρόκρισης οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ mαteco βρίσκεται στην Κοζάνη, όπου αύριο και την Κυριακή θα παίξει με την Γερμανική Vlf Oldenburg, για το Εuropean League γυναικών.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής (22/09, 19:00), το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη θέλει να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρει ένα σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Κυριακής (24/09, 17:00).
Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε την Πέμπτη στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, παίρνοντας μία πρώτη… γεύση από το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθούν οι δύο ευρωπαϊκοί αγώνες.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος είναι πανέτοιμες προκειμένου να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στα δύο μεγάλα παιχνίδια κόντρα στη γερμανική ομάδα.
Η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, έχοντας δώσει αρκετούς φιλικούς αγώνες, σε Σκόπια και Θεσσαλονίκη, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει στην διάθεσή του 20 αθλήτριες για να επιλέξει την τελική 16άδα.
Οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν για την πρόκριση είναι οι Ελληνίδες:
Ευγενία Σαμολαδά, Αβραμίνα Σεβδιλή, Αθηνά Καπρινιώτη, Εμμανουέλα Τσικνάκη, Μαρία Χατζηπαρασίδου, Ελένη-Ιωάννα Κερλίδη, Γιωργία Κουλούρη, Στυλιανή Μαυροσαββίδου, Μαρία Μεντεσίδου, ΄Ερικα Ζενέλι και οι ξένες:
Άννα Βράνσιτς, Σαρλότ Χριστοφορίς, Μίλιτσα Γκρμπάρσεβιτς, Μπάρμπαρα Μπουράτο, Καταρίνα Τομάσεβιτς, Σίλβα Αζεβέντο, Ζάνα Μπουλάτοβιτς, Έσμα Μουράτοβιτς, Αλεξάντρα Μποριζόφσκα, Μιλένα Μιλόσεβιτς.

Άπαντες στο τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, αναμένουν και τη δυναμική στήριξη του κόσμου του Δικεφάλου, προκειμένου να βοηθήσει τις πρωταθλήτριες Ελλάδος και στους δύο αγώνες στη Κοζάνη για την πρόκριση.