Στη ΧΑΝΘ ο Αρβανιτίδης

Η ΧΑΝΘ θα είναι ο νέος σταθμός στην πορεία του Βεροιώτη πίβοτ Νίκου Αρβανιτίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ: “Ο Nίκος Αρβανιτίδης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας Handball της ΧΑΝΘ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Γνώρισε το Handball ως αθλητής του Φιλίππου Βέροιας με 185 ελληνικές συμμετοχές και 25 ευρωπαϊκές. Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Ελλάδος. Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στον Ζαφειράκη Νάουσας με 30 συμμετοχές .

“Χαίρομαι που ανοίγει ένας καινούργιος σταθμός στην καριέρα μου. Ερχόμενος στη μεγάλη οικογένεια της ΧΑΝΘ πιστεύω πως θα βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας .
Θέλω να ευχαριστήσω τους συλλόγους που συμμετείχα μέχρι σήμερα για ότι μου έχουν προσφέρει στην αθλητική μου σταδιοδρομία. Τέλος ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές της ΧΑΝΘ για την ευκαιρία που μου δίνουν”, τόνισε ο Nίκος Αρβανιτίδης. Από την πλευρά του, ο έφορος της ανδρικής ομάδας Λευτέρης Σαρηγιαννίδης καλωσόρισε τον Νίκο Αρβανιτίδη λέγοντας ότι “καλωσορίζουμε με την σειρά μας στην οικογένεια της ΧΑΝΘ τον Νίκο ο οποίος μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, αλλά και στο Ελληνικό Handball”