H ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της αντιμετωπίζοντας την τουρκική Γκέτζεπε στη Σμύρνη, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» στο Challenge Cup.
Απέναντι σε έναν σύλλογο που καλλιεργεί το σπορ σε επαγγελματικό επίπεδο, η Ενωση πάλεψε, ηττήθηκε με 29-25, στον επαναληπτικό το Σάββατο (17/2, 15:00) στο ΟΑΚΑ θα επιχειρήσει να ανατρέψει αυτό το σκορ και να κάνει την υπέρβαση.
Όπως και να’ χει τα μέλη της ελληνικής ομάδας είδαν πώς εργάζεται ο οργανισμός που λέγεται Γκέτζεπε στο χάντμπολ, αγωνιζόμενοι μπροστά σε ένα φανατικό κοινό. Και στο τέλος, οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας και της ΑΕΚ, μαζί, βρέθηκαν μπροστά στο κοινό τής Γκέτζεπε, που έφθανε στις 2.500 και γνώρισαν την αποθέωση.
Karşılaşmanın ardından İsyan Marşı 🤜🤛#GöztepeHentbol #ChallengeCup pic.twitter.com/c6cAOK4jVn
— Göztepe Spor Kulübü (@Goztepe) February 11, 2018