Στον Ορφέα ο Παρούσης

Ο Γιώργος Παρούσης, παλιός διεθνής αθλητής με σημαντικές διακρίσεις με θητεία και στην ομάδα της Λήμνου, επέστρεψε στην γενέτειρα του την Κατερίνη και αναλαμβάνει δράση.

Ο 41χρονος ανέλαβε υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Ορφέα Κατερίνης και κατάρτισε ήδη ένα πλάνο δράσεων.

Ο ίδιος δήλωσε στο e-handball.gr: «Μαζί με τον σύλλογο του Ορφέα Κατερίνης και τον κ Γιώτη Κουρτσιλίδη προγραμματίσαμε για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος παρουσιάσεις σε σχολεία της πόλης μας το διάστημα 8-18 Απριλίου, επίσης στις 19 Απριλίου θα γίνει αναβίωση συμμετοχής του αθλήματος στην Ολυμπιάδα του 1938 μαζί με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο χάντμπολ καθηγητών φυσικής αγωγής.

Στις 20 Απριλίου θα γίνει γιορτή χάντμπολ δημοτικών σχολείων, ενώ 22-24 Απριλίου ο σύλλογος έχει αναλάβει την τελική φάση Κορασίδων και ταυτόχρονα προγραμματίζουμε καμπ Εθνικής Γυναικών, ενώ  βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την επιτροπή beach handball για τουρνουά στην περιοχή.

Όλο αυτή την προσπάθεια θα στηρίξουν ο Ολυμπιονίκης του χάντμπολ Σάββας Καρυπίδης όπως και πολλοί καλοί φίλοι και παλιοί συναθλητές – αθλητές».