Στον ΠΑΟΚ ο Πελεκίδης

Πελεκιδης Φοιβος

Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο νέος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Δημήτρη Πελεκίδη.

Ο 38χρονος προπονητής, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Φοίβο Συκεών, εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο του γυναικείου τμήματος και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Δημητρούλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: “Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πελεκίδη, ο οποίος θα βρεθεί δίπλα στο Δημήτρη Δημητρούλια στη θέση του βοηθού προπονητή την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο 38χρονος πολύπειρος προπονητής από τη Δράμα, έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του ως αθλητής το 2000, όταν μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το 2006, οπότε και σταμάτησε να αγωνίζεται, μετράει πολλές εμπειρίες με την ομάδα του Φοίβου Συκεών, με την οποία ολοκλήρωσε τη συνεργασία του την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: «Κατ’ αρχήν είναι μεγάλη τιμή για εμένα που έρχομαι σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση, τον Έφορο του τμήματος κ. Δημήτρη Χασεκίδη, καθώς και τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν απέναντι στο πρόσωπό μου. Οι στόχοι μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ δε θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τον πρωταθλητισμό. Ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά και να πετύχουμε τους στόχους μας!»