Στον ΠΑΟΚ ο Τάσκοβιτς

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ντάβορ Τάσκοβιτς ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ που προχώρησε στην πρώτη μεταγραφή ξένου παίκτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 32χρονος Σέρβος είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα και με τη φανέλα του Διομήδη Άργους την χρονιά που οι «Λύκοι» είχαν κατακτήσει το Τσάλεντζ Καπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου και οι πρώτες του δηλώσεις: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Davor Taskovic για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο 32χρονος Σέρβος αθλητής αγωνίζεται ως αριστερό ιντερ, ενώ έχει συμμετάσχει και στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Διομήδη Άργους, αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Challenge Cup.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας, ο αθλητής δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:«Χαίρομαι που έρχομαι στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ. Φέτος, πιστεύω θα παίξουμε ωραίο χάντμπολ, σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν δυνατές ομάδες. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο! Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας, ώστε να βγούμε πρώτοι …»