«Στο δεύτερο γύρο θα πάρουμε εμπειρίες»

Τριανταφυλλος Χριστοδουλιδης Πανοραμα

Το HONDA Πανόραμα υποδέχεται αύριο τον Άρη στο ντέρμπι τηε Θεσσαλονίκης που παρουσιάζει και βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 6 πόντους. Όπως τόνισε και ο τεχνικός του Πανοράματος Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης, στόχος της ομάδας του είναι τα μέσω των παιχνιδιών του δευτέρου γύρου να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Μοναδική απούσα θα είναι η βασική τερματοφύλακας της ομάδας Πετμέζοβα, η οποία βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr:

«Για εμάς τώρα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος. Βλέπουμε όλο το δέυτερο γύρο σαν μια σειρά παιχνιδιών μέσα από τα οποία θα πάρουμε εμπειρίες για να χτίσουμε μια ομάδα που θα παίζει ορθολογικό και ανταγωνιστικό χαντμπολ. Ανεξάρτητα από την έκβαση του αυριανού παιχνιδιού, στόχος είναι η ομάδα να σταθεί καλύτερα στην Α1», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του HONDA Πανοράματος.

Για το γεγονός ότι το Πανόραμα έχει μια σειρά καλών αποτελεσμάτων ανέφερε: « Ότι επαναλαμβάνεται σημαίνει ότι δεν είναι τυχαίο αλλά ο κύριος στόχος είναι αυτός που προαναφέραμε».