Στο Ευρωπαϊκό ο Ζαφειράκης!

Σημαντική ενίσχυση και ταυτόχρονα επένδυση για το μέλλον έκανε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο απέκτησε τον Γιώργο Ζαφειράκη, σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball.gr

Ο 18χρονος (1,90 μ.) πίβοτ θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ, ήταν αρχηγός της Εθνικής Εφήβων, πρώτος σκόρερ στην Μεσογειάδα του Μαρόκο, ενώ κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό την περσινή περίοδο.

Ο Ζαφειράκης γέννημα θρέμμα του Δούκα έκανε το ντεμπούτο του στην Handball Premier σε ηλικία μόλις 15 ετών την περίοδο 2016-2017 με 4 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ την σεζόν 2017-2018 είχε 18 συμμετοχές και 9 τέρματα!

Ο νεαρός αθλητής ταυτόχρονα με το χάντμπολ, θα σπουδάζει ιατρική στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το επίπεδο των Ελλήνων χαντμπολιστών και το γεγονός ότι έχουν μάθει να συνδυάζουν σπουδές ή δουλειά με πρωταθλητισμό.

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου Ζαφειράκης θα βρει και άλλους Έλληνες, τους Τσακουρίδη, Τορνικίδη, Μπακατσέλο και Κωστόπουλο, ενώ στην ομάδα ανήκει και ο Καρκαλάτος που είναι με μορφή υποσχετικής στους Αγίους.

Ο σύλλογος με προπονητή τον Ομοσπονδιακό της Εθνικής Ανδρών Ανδρέα Ανδρέου έχει αναπτυξιακή φιλοσοφία και κάνει επένδυση στο μέλλον με πολλούς νέους και ταλαντούχους αθλητές, ενώ φυσικά έχει και έμπειρους όπως οι: Στυλιανού, Κυπριανού, Κώστα, Κυριάκος Σοφοκλέους και Κώστας Χριστοδούλου, ενώ φέτος απέκτησε και τον διεθνή Γιώργο Χριστοδούλου από τον Παρνασσό.