Στο ΙΕΚ Άλφα του Πειραιά ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακος ΙΕΚ Αλφα χαντμπολ

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την Κυριακή (24/9) στις 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ.Μερκούρη» του Ρέντη, με αντίπαλο τον Πανελλήνιο, έγινε η παρουσίαση της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή, στο ΙΕΚ Άλφα του Πειραιά.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Οι “ερυθρόλευκοι” χειροκροτήθηκαν από τους νέους σπουδαστές του ΙΕΚ και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού και Διευθυντή Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ Άλφα κ. Αντώνη Γλύκα, ο πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή, κ. Σοφοκλής Ξυνής τίμησε τον επίτιμο πρόεδρο κ. Λεωνίδα Θεοδωρακάκη για την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο. Στη συνέχεια η αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, Κατερίνα Ζακχαίου έλαβε την υποτροφία για τις σπουδές της στο ΙΕΚ Άλφα.

Από πλευράς Ολυμπιακού Σ.Φ.Π το παρών έδωσαν η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Πολυκανδριώτης και ο αρχιπροπονητής του τμήματος Κολύμβησης  Νίκος Γέμελος. Επίσης από το σύνδεσμο Βετεράνων μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών οι Γιώργος Κοττάκης και Αλέκος Κτενάς καθώς και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 του Θρύλου που σπουδάζουν με υποτροφία στο ΙΕΚ Άλφα. Τέλος στην παρουσίαση παρευρέθηκε ο πρεσβύτερος πατήρ Ανδρέας που μετέφερε τις ευλογίες του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ».