Στο φουλ οι ρυθμοί της Εθνικής

Με διπλές προπονήσεις και ανάλυση των αντιπάλων συνεχίζεται στη Βέροια η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών, ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020 που θα διεξαχθούν στο “Φιλίππειο” γυμναστήριο από την Παρασκευή έως την Κυριακή (31/5-2/6).|

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με Φινλανδία, Λουξεμβούργο και Ισραήλ, με στόχο να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εκεί, στον κύριο προκριματικό όμιλο ήδη περιμένουν οι Ισπανία, Ολλανδία και Αυστρία.

Ο ομοσπονδιακός  τεχνικός, Μενέλαος Δανήλος έχει στη διάθεσή του τις  Γκάτζιου, Ράτσικα, Ζυγούρα, Παναγιωτίδου, Σαμολαδά (ΠΑΟΚ), Κεπεσίδου, Μανιά, Καρέλα, Φράγκου (ΟΦΝ Ιωνίας), Ανδρίτσου, Μούρνου, Μάστακα (Αναγέννηση Άρτας), Βασιλειάδου (Μ. Αλέξανδρος), Τσικνάκη (ΓΑΣ Καματερού), Καραχαρίση (Φίλιππος Βέροιας), Αργυροπούλου (ΑΕΠ Πανόραμα), Κουκμίση (ΑΕΣΧ Πυλαίας) και Τσάκαλου (Κριμ- Σλοβενία).

Στο πλευρό της Εθνικής βρίσκεται το ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας, που είναι συνδιοργανωτής και παρέχει πολύτιμη βοήθεια για τη φιλοξενία του ομίλου.