Στο «Kiklopaki 2017» η Εθνική Κ16

Στο διεθνές τουρνουά «Kiklopaki 2017» θα συμμετέχει η Εθνική Γυναικών Κ16 μετά από πρόσκληση του σωματείου «Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης».

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της ΟΧΕ και θα διεξαχθεί το διάστημα 27-29 Δεκεμβρίου 2017 στα κλειστά γυμναστήρια Αλεξανδρούπολης και Φερών.

Εκτός από την Εθνική Κορασίδων θα πάρουν μέρος στην ίδια κατηγορία και άλλες εννιά ομάδες, καθώς και έξι ομάδες Παίδων.

Ο συντονιστής Εθνικών Ομάδων Γυναικών και Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κορασίδων Χρήστος Τζουβάρας δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Συνεχίζεται η δουλειά που ξεκίνησε από την ανάπτυξη. Έχουμε κάνει ήδη έξι προπονήσεις σε Βορρά και Νότο. Η παρουσία μας σε αυτό το τουρνουά θα είναι στο πλαίσιο της αξιολόγησης των αθλητριών για την συγκρότηση ομάδας, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που θα είναι το καλοκαίρι του 2019 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Υπάρχει άψογη συνεργασία με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής Γυναικών- Νεανίδων Μενέλαο Δανήλο και Αλέξανδρο Ταρινίδη, ενώ το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με τους σωματειακούς προπονητές που δουλεύουν τα κορίτσια σε καθημερινό επίπεδο. Είναι ευκαιρία να παίξουμε κάποια παιχνίδια. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και ευχόμαστε το τουρνουά στεφτεί από επιτυχία».