«Δίκαια ο Ολυμπιακός»

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε μετά τον πρώτο τελικό της σειράς για τη Handball Premier, στον οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ με σκορ 23-15 και έκανε το 1-0 στις νίκες. Ο επόμενος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη 21 Μαΐου, στις 19:00.

«Τελείωσε ο πρώτος αγώνας της σειράς και ο Ολυμπιακός σήμερα κέρδισε δίκαια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να αλλάξουμε τον δικό μας εαυτό και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στους επόμενους αγώνες, κυρίως ψυχολογικά. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και πάμε για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, την Τρίτη στο ΟΑΚΑ», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει κάποιο παράπονο από τη φιλοξενία του Ολυμπιακού, ο Νίκος Γραμματικός απάντησε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως επίσης και όσον αφορά τα πανό στην αρχή».

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε για τη σημερινή εικόνα της ΑΕΚ, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι τελειώσαμε με 12 λάθη, με πολύ λίγα φάουλ στην αρχή, αν και στο ξεκίνημα ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί κι αυτό γιατί μας κράτησε η άμυνα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεκριμένοι και να μείνουμε πιστοί σε αυτά που λέμε».