Συνεργασία ΕΣΧΑ με την Ένωση του Βουκουρεστίου!

Έναν δυνατό σύμμαχο απέκτησε η ΕΣΧΑ στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του Χάντμπολ στην Αττική, καθώς και για την αγωνιστική βελτίωση των ομάδων που ανήκουν στο δυναμικό της.

Η ΕΣΧΑ αδελφοποιήθηκε και επίσημα με την Ένωση Χάντμπολ του Βουκουρεστίου (Bucharest Handball Association) υπογράφοντας μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο περιέχει αρκετούς άξονες δράσεων.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

-Συμμετοχή μικτών ομάδων σε τουρνουά ή φιλικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και σε Βουκουρέστι, στις ηλικιακές κατηγορίες U18, U16, U14, U12, σε αγόρια και σε κορίτσια.

-Καθιέρωση αγωνιστικών δράσεων όπως το Κύπελλο  Ελληνορουμανικής φιλίας.

-Συμμετοχή συλλόγων από την Αθήνα και το Βουκουρέστι σε τουρνουά που θα διεξάγονται στις δυο πρωτεύουσες.

-Επιμορφωτικά σεμινάρια από Ρουμάνους προπονητές για θέματα γυναικείου χάντμπολ.

-Συνεργασία με ανταλλαγή ομάδων στο Beach Handball.

To μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι πρόεδροι των δυο Ενώσεων, Μιχάϊ Πίρβου και Δημήτρης Σταυρακάκης.

«Είναι σίγουρο οτι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει πάρα πολύ τα σωματεία της ΕΣΧΑ. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση μας, το γεγονός οτι η αντίστοιχη Ένωση του Βουκουρεστίου αποδέχτηκε την πρόταση μας για συνεργασία. Έχοντας δεδομένο οτι στη Ρουμανία το Χάντμπολ είναι από τα κορυφαία αθλήματα, σίγουρα η συνεργασία αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο για εμάς, αρκεί όλοι μας να προσπαθήσουμε ώστε να είναι επιτυχημένη η υλοποίηση του μνημονίου συνεργασίας που υπογράφαμε» τονίζει ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης.

H  ΕΣΧΑ ευχαριστεί δημόσια τον κ. Σωτήρη Καραγκιοζίδη, ο οποίος βοήθησε και συνέβαλε  ωστε να επιτευχθεί η συγκεκριμένη συνεργασία με την Ένωση του Βουκουρεστίου.