Συνεχίζεται η αβεβαιότητα στον Φίλιππο

Οι διοικητικές εξελίξεις δεν είναι ελπιδοφόρες για τον Φίλιππο Βέροιας, καθώς η ομάδα επιχειρηματιών και βετεράνων απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου τονίζουν τα εξής: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους, μέλη και φιλάθλους του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ότι η ομάδα των ανθρώπων και επιχειρηματιών μαζί με την υφιστάμενη επιτροπή των παλαιμάχων αθλητών Handballτου Νομού, αποσύρει το ενδιαφέρον της για την ανάληψη της Προεδρίας και Διοίκησης του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας , καθώς,  έπειτα από πολλές συζητήσεις και επαφές με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας κ. Γιώργο Φύκατα, δεν κατέστη δυνατή η εξεύρεση λύσης για το μέλλον του Συλλόγου.

Επιθυμία ξεκάθαρη όλων μας ήταν η ανάληψη της Προεδρίας και Διοίκησης όλου του Συλλόγου Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας και όχι μόνο του τμήματος Handball. Έτσι άλλωστε, διατυπώθηκε και συμφωνήθηκε στην τελευταία συνάντηση μεταξύ όλων, όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Φύκατας, ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος Επιτροπής Basket κ. Ηλίας Λαζός, ο Γ.Γ. κ. Γρηγόρης Παπαϊωάννου, η αντιπροσωπεία των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών καθώς και η αντιπροσωπεία των παλαιμάχων αθλητών Handballτου Νομού. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Ο Εκπρόσωπος Παλαιμάχων Αθλητών Ανέστης Δομπρής. Μάκης Τζίμπουλας, Κώστας Μαρκοβίτης, Δημήτρης Μπαντής, Μάκης Σουβατζόγλου, Κώστας Νιώπας, Γιώργος Ξυλογιάννης, Παναγιώτης Σαράφης και άλλοι”.

Στο μεταξύ ο Φίλιππος ήδη έχει χάσει σημαντικούς Έλληνες (Κωστακίδης, Αποστολίδης, Τσαμουρίδης), οι δύο ξένοι (Τάσκοβιτς, Πόποβιτς) αποτελούν παρελθόν, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.