Συνεχίζουν μαζί ΕΣΧΑ και «ANEK Lines-Blue Star Ferries»

Έναν δυνατό «συμπαίκτη» συνεχίζει να έχει η ΕΣΧΑ σχετικά με τις μετακινήσεις προς την Κρήτη, των συλλόγων που παίρνουν μέρος στα Πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2023-2024 οι «Γραμμές Κρήτης και Αδριατικής» είναι οι χορηγοί μεταφοράς της Ένωσης, με τις ομάδες να ταξιδεύουν με τα πλοία της ΑΝΕΚ Lines-Blue Star, προς και από τα Χανιά για τις αναμετρήσεις τους με τον Ιδομενέα και την ΕΑΧ Χανίων.

Η χορηγία περιλαμβάνει: α) έκπτωση στα εισιτήρια 50% ως τα τέλη Απριλίου 2024, β) όλα τα ταξίδια γίνονται σε καμπίνες, ανάλογα με την διαθεσιμότητα εκτός luxκαι μονόκλινων καμπινών, γ) οι ομάδες κατά την άφιξη τους μπορούν να παραμείνουν στο πλοίο έως τις 10.30πμ, δ) δυνατότητα σε ειδικές τιμές για επιλογή αθλητικού μενού και πρωινού.

Ήδη έχουν ταξιδέψει προς και από τα Χανιά, χρησιμοποιώντας τις παροχές που υπάρχουν από την συγκεκριμένη συμφωνία, οι ομάδες της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ΑΣΟΔ Ασπροπύργου, Ολυμπιακού Κερατσινίου και ΑΠΣ Αμφικτύονες Λαμίας.

Το ΔΣ της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής, ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης της ΑΝΕΚ Lines κ. Αντώνη Καλαμάρα και την Υπεύθυνη Χορηγιών της ANEK Lines κ. Άννα Νικολακάκη, που έχουν εντάξει και την ΕΣΧΑ, στο Χορηγικό πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης που υπάρχει από τις «Γραμμές Κρήτης και Αδριατικής», με σκοπό την ενίσχυση των σωματείων σε ότι αφορά την ακτοπλοϊκή τους μετακίνηση προς και από τα Χανιά!