«Συνωμότησε το σύμπαν…»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χρήστος Τζουβάρας μετά την απώλεια του Κυπέλλου, ο οποίος στάθηκε στην ατυχία, στα πολλά άστοχα σουτ και στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του. Επίσης έπλεξε το εγκώμιο της τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας Μάγδας Κεπεσίδου.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Νέα Ιωνία για το Κύπελλο. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι αξίζαμε εμείς περισσότερα από το παιχνίδι, δεν μπήκαμε καλά και αυτό μας στοίχισε όπως είδατε, μας αποσυντόνισε η κακή έναρξη που είχαμε στην αναμέτρηση. Ειδικά στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά άστοχοι. Καταφέραμε στη συνέχεια και στο 2ο ημίχρονο να γυρίσουμε το παιχνίδι και μετά θεωρώ πως… συνωμότησε το σύμπαν για να μην πάμε στην παράταση. Πιστεύω το πιο δίκαιο θα ήταν η παράταση και εκεί να κριθεί ο τίτλος. Παρόλα αυτά πρέπει να προχωρήσουμε, έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε», σημείωσε αρχικά.

Ερωτηθείς για τις αλλαγές της Νίκολιτς και όσον αφορά την Ρόσκα: «Η Νίκολιτς ήταν άστοχη, έχασε αρκετά σουτ και για αυτό κάναμε αλλαγή. Η Ρόσκα ξεκίνησε καλά και δεν νομίζω ότι πήγε άσχημα στο παιχνίδι». Τέλος σημείωσε: «Η Μάγδα (σ.σ. Κεπεσίδου) είναι η καλύτερη τερματοφύλακας στην Ελλάδα, άξιζε το βραβείο της ΜVP. Σήμερα έκανε αυτό που φοβόμασταν, δηλαδή να πιάσει ποσοστό 50% στις αποκρούσεις, κάτι που έκανε».

Από την πλευρά της η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Νέντα Γιούρισιτς σχολίασε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένες από το αποτέλεσμα. Παλέψαμε αρκετά, αλλά δεν έφτασε η προσπάθεια που κάναμε. Η αντίπαλη τερματοφύλακας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση».