Τέλος εποχής για Πελεκίδη

Πελεκιδης Δημητρης

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον Δημήτρη Πελεκίδη να αφήσει τον Φοίβο Συκεών, τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε μέσα από διάφορα πόστα εδώ και 12 χρόνια. Την τελευταία διετία από το πόστο του πρώτου προπονητή και τα προηγούμενα τέσσερα ως συνεργάτης στον πάγκο της ομάδας των Συκεών.

«Μου μένουν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις στον σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά 12 τα χρόνια στα οποία ανδρώθηκα και ηλικιακά και προπονητικά στον σύλλογο. Και την προηγούμενη διοίκηση και την τωρινή. Θα ήθελα να σταθώ σε δύο ανθρώπους. Στον γενικό αρχηγό Κώστα Λειβαδόπουλο, έναν εργάτη του αθλήματος του οποίου η προσφορά είναι τεράστια και χωρίς αυτόν ο Φοίβος δεν θα μπορούσε λειτουργήσει.

Κι επίσης τον άμεσο συνεργάτη μου τα τελευταία δύο χρόνια, τον Αλέξανδρο Κανσίζογλου, που χωρίς την βοήθειά του το έργο μου δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί όπως το ήθελα και η συνεργασία μας ήταν καταλυτική για να λειτουργήσει το πλάνο που υπήρχε.

Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πάει σε όλους τους αθλητές μου που με ανέχτηκαν και πραγματικά συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και να είναι όλοι υγιείς

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και σε όμορφο κλίμα αποφασίσαμε με τη διοίκηση να λύσουμε κοινή συναινέσει της συνεργασία μας» τόνισε στο e-handball.gr ο Πελεκίδης.