Τέλος ο Τζουβάρας

Τζουβαρας ΠΑΟΚ

Η ήττα και η απώλεια του κυπέλλου από τη Νέα Ιωνία έφερε χιονοστιβάδα εξελίξεων στο γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του ερασιτέχνη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Τζουβάρα.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Χρήστο Τζουβάρα, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία».

Η λύση της συνεργασίας ήρθε μετά από σχετική απόφαση του προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή που το περασμένο Σάββατο είχε βρεθεί στην Κοζάνη, στο κλειστό της Λευκόβρυσης, για να παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου με τη Ν¨εα Ιωνία και σύμφωνα με μαρτυρίες έφυγε αρκετά εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα και την απώλεια του πρώτου από τους δύο εγχώριους τίτλους που είχαν τεθεί ως στόχοι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Τη δεδομένη στιγμήφαίνεται πως δεν υπάρχει άμεσος αντικαταστάτης στον πάγκο του Δικέφαλου του Βορρά, με τους ανθρώπους της διοίκησης να επισημαίνουν πως εξετάζονται περιπτώσεις από Ελλάδα και εξωτερικό και τονίζουν πως «ο προπονητής που θα έρθει θα έχει πολύ καλό βιογραφικό και θα είναι ικανός να κατακτήσει το πρωτάθλημα».