Τεχνικός Διευθυντής στον ΑΣΟΔ ο Κότσιρας

Ο Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την βελτίωση και αναβάθμιση του Συλλόγου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Κότσιρα, στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου τον Κώστα Κότσιρα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ».
O Κώστας Κότσιρας ως νέος Τεχνικός Διευθυντής του Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου, στην πρώτη του τοποθέτηση ανέφερε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου για την ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση, που μου έγινε για την ανάληψη της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή . Έχουμε τις ίδιες αξίες και σκέψεις για το πως θα χτίσουμε τον Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι πρόκληση για μένα. Με ενθουσίασε ο μακροχρόνιος σχεδιασμός και οι φιλοδοξίες του Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου και η επιθυμία του να αναπτυχθεί. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αγωνιστική άνοδο και οργάνωση των τμημάτων. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».
Για τη φιλοσοφία του: «Το Handball είναι για τους τίτλους και τις νίκες, αλλά για εμένα δεν είναι να κατακτήσεις μια φορά το πρωτάθλημα. Για εμένα είναι σημαντικό να παραμείνεις στην κορυφή. Ένα από το κομμάτι της φιλοσοφίας μας είναι να αναπτύξουμε τους αθλητές μας και να τροφοδοτήσουμε με παίκτες σε μεγάλα πρωταθλήματα. Είδα συλλόγους να κατακτούν πρωτάθλημα και μετά καταρρέουν. Πρέπει να μένεις σταθερός στη στρατηγική σου. Είναι σημαντικό ο Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου να μείνει πειθαρχημένος στο πλάνο του».