Τιμήθηκαν οι υποστηρικτές του αθλήματος (pics)

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του Σαββάτου με το Μαυροβούνιο, η Ομοσπονδία τίμησε ανθρώπους της πολιτικής και τοπικής αυτοδιοίκησης, που τα τελευταία χρόνια σταθερά βρέθηκαν στο πλευρό του αθλήματος, ενισχύοντας τις προσπάθειες των Εθνικών ομάδων και των τοπικών συλλόγων.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, στον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, τον βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά και τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Φαχουρίδη.

Τις απονομές έκαναν το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κώστας Βιολιτζής, ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξης Ταρινίδης και ο Κιλκισιώτης διεθνής αθλητής με την Εθνική U17 Πανταλέων Αλεξανδρίδης και η παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική ομάδα γυναικών του μπιτς χάντμπολ, Ευγενία Σαμολαδά.

Παράλληλα ο δήμος Κιλκίς δώρισε αναμνηστικά στους αθλητές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Μαυροβουνίου

Στο πλευρό της Ομοσπονδίας για την πραγματοποίηση του καμπ της Εθνικής ήταν οι επιχειρήσεις “Ποδηλάτης”, “Kinesis”, “Va Bene”, “Λόφος”, “Pita House”, “Γαλαξίας”, “Τρυποκάρυδος”, “Toyota Βιο-Καρ plus”, τα σούπερ μάρκετ “Γεωργίου”, ο φούρνος “Τσαχουρίδη”, τα κρεοπωλεία “Κουραλίδη” και “Βουτσκόγλου” και το αθλητικό κέντρο “Αλέξανδρος”. Αρωγοί ήταν ο δήμος Κιλκίς και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ πολύτιμη βοήθεια πρόσφεραν τα σωματεία ΓΑΣ Κιλκίς και Πόντιοι Κιλκίς.