«Το αξίζαμε!»

ναισιδου

Στην προσπάθεια που έκαναν οι αθλήτριές της για να φτάσουν στην κατάκτηση του πέμπτου τίτλου στον θεσμό του κυπέλλου στάθηκε η τεχνικός της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου μετάς την δραματική νίκη με 21-20 επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του 16ου Final 4 που ολοκληρώθηκε στην Κοζάνη.

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΠΑΟΚ, προσφέραμε ένα πολύ όμορφο θέαμα. Ήταν ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό παιχνίδι, διαφήμιση για το γυναικείο χάντμπολ. Πραγματικά είναι δύο ομάδες εξαιρετικές και ισάξιες. Θα μου επιτρέψει ο συνάδελφος να διαφωνήσω, δεν θεωρώ ότι συνωμότησε το σύμπαν, αλλά το αξίζαμε. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν μπροστά. Δουλέψαμε πολύ, το θέλαμε πολύ, μπήκαμε συγκεντρωμένα. Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες μου για την υπερβολική προσπάθεια που έκαναν» τόνισε η Ναϊσίδου που σε ερώτηση για το αν πείσμωσαν την Νέα Ιωνία οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα επισήμανε:

«Όχι, ήταν θέμα ρυθμού. Μας βοήθησε το ματς με τον ΠΑΟΚ, μας έκανε… καλό η ήττα γιατί ήταν ένα παιχνίδι πολύ δυνατό μία εβδομάδα πριν το Final Four. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, περιμέναμε ότι δεν θα ξεφύγει καμία ομάδα στο σκορ. Πριν κλείσω θέλω να ευχαριστήσω την ΟΧΕ, τον Δήμο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το υπέροχο αυτό Final 4».