Το κλειστό της Νίκαιας παίρνει το όνομα του Γιώργου Χαλκίδη

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισαν το κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται μέσα στον Πολυχώρο “Μάνος Λοίζος” να ονομαστεί σε Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ τιμής ένεκεν πρός τον ιδρυτή και επίτιμο πρόεδρο του Δ.Σ. Γ.Ν.Ο “ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ”.
Ο Γυμναστικός Ναυτικός Όμιλος Άρης Νίκαιας, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια απο την ίδρυσή του και θα την εορτάσει το Σάββατο 18 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο, που θα δοθεί η ονοματοδοσία του σε “Γεώργιος Χαλκίδης”.
Η τελετή ονοματοδοσίας αποτελεί μέρος της εορταστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Γυμναστικός Ναυτικός Όμιλος Άρης Νίκαιας, για την συμπλήρωση των 50 ετών απο την ίδρυση του συλλόγου και θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στις 6.30 μ.μ.
*Ο Γιώργος Χαλκίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε στα κοινά αλλά η μεγάλη του αγάπη και η ξεχωριστή του πορεία ήταν ο αθλητισμός. Υπήρξε για 48 χρόνια πρόεδρος του Γ.Ν.Ο ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ (1973-2021) και επίτιμος πρόεδρος και μέλος του ΔΣ.