Το “πάρε – δώσε” της ΧΑΝΘ για την Α2

Σε σχέση με το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οι Μανώλης Ιωαννίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Παπαβασίλης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Μηλόπουλος (Φίλιππος Βέροιας), Κώστας Τζίνεβης (Φίλιππος Βέροιας), Αντώνης Βαρδάκας (Φίλιππος Βέροιας), Γιάννης Γιαννακόπουλος (Φαίακας Κέρκυρας), Βασίλης Κεσίδης, Γιάννος Τσόγιας (λόγω σπουδών), Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.

Παρέμειναν οι Αγαθόνικος, Αρβανιτίδης, Βασιάδης, Δινάλης, Κύρτσος, Μουρατίδης, Μπαϊρλής, Μπόλας, Δ. Παπαδόπουλος, Ρεμπελάκος, Ρίζος, Σαρηγιαννίδης, Στίγγας, Τσαγκαράκης, Τσαμήτρος και Τσιρογιάννης.

Το ρόστερ ενισχύθηκε με την έλευση των Περικλή Βακουφάρη, Αντώνη Πανιόπουλου (Απόλλων Καλαμαριάς), Βαλάντη Ελευθεριάδη, Μίλτου Σπυρόπουλου (Αρίων Πτολεμαΐδας) και Θωμά Κορωνά (Φίλιππος Βέροιας), ενώ επιστρέφει ο Γιάννης Μπάτζιος που είχε δοθεί με υποσχετική στην Πυλαία τα προηγούμενα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να αποκλειστούν νέες μεταγραφές όταν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος για τους αποδεσμευθέντες.

Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο ΧΑΝΘ «Μ.Τσικίνας» . Κοινή προετοιμασία θα κάνουν και οι έφηβοι αθλητές του συλλόγου (γεννηθέντες 2002 & 2003) στο πρώτο στάδιο.