Το πρωί βραβεία στο επιχειρείν, το βράδυ χάντμπολ

Ο Νικόλας Σαρηγιαννίδης της ΧΑΝΘ διακρίνεται και στον επιχειρηματικό στίβο παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Στα 27 του ο πίβοτ της ΧΑΝΘ είναι από εκείνους που καταφέρνουν να συνδυάζουν τον αθλητισμό με το επιχειρείν, αλλά και την οικογενειακή ζωή ως πατέρας ενός αγοριού.

Πριν λίγες ημέρες ο Νικόλας Σαρηγιαννίδης και η αδελφή του Τατιάνα βραβεύθηκαν από το διεθνές φόρουμ “Money Show”, μεταξύ των πέντε καλύτερων επιχειρηματιών της Βόρειας Ελλάδας ηλικίας κάτω των 40 ετών, στον τομέα της βιοτεχνίας. Η βράβευσή τους έγινε κατόπιν σχετικής υπόδειξης από το Bιοτεχνικό Eπιμελητήριο, κάτι που σημαίνει ότι απολαμβάνουν την εκτίμηση στον επαγγελματικό τους χώρο.

Την τελευταία δεκαετία, ο Νικόλας και η Τατιάνα, με την καθοδήγηση του πατέρα τους, Λευτέρη Σαρηγιαννίδη, παλιού χαντμπολίστα και πρώην μέλους της επιτροπής Εθνικών ομάδων, ηγούνται της εταιρίας “Operanti”. Η εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία εξαγωγές γυναικείων ενδυμάτων σε όλη την Ευρώπη, έως τις χώρες της Σκανδιναβίας.

Εντός γηπέδου ο Σαρηγιαννίδης είναι πρώτος από τους εν ενεργεία αθλητές της ΧΑΝΘ σε συμμετοχές έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 170. Φέτος μετράει στο πρωτάθλημα 44 γκολ σε 19 αγώνες, στην προσπάθεια της ΧΑΝΘ για παραμονή στη Handball Premier.