«Το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό»

καραμπουρνιωτης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 33-22 επί του Δούκα σε φιλική αναμέτρηση στο Δαϊς. Οι τρεις πίβοτ των ερυθρολεύκων που αγωνίστηκαν και ξεχώρισαν μίλησαν για την πορεία της προετοιμασίας και την πρεμιέρα κόντρα στον Ιωνικό.

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Έχουμε δώσει ήδη δύο αγώνες και καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του ΕΗF Cup, ήταν ένας στόχος που τον καταφέραμε. Είχαμε μία σειρά φιλικών, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς με σκοπό να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Ιωνικός ΝΦ είναι μια ιστορική ομάδα που επέστρεφε μετά από χρόνια στην μεγάλη κατηγορία που πιστεύω ότι είναι η θέση που του αξίζει. Μπροστά στο κοινό μας θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε».

Στέφανος Μιχαηλίδης: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό, έδειξε η ομάδα ότι είναι έτοιμη, πάντα ωστόσο υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κόντρα στον Ιωνικό ΝΦ είμαστε φαβορί, θέλουμε τη νίκη, αλλά και να έχουμε καλή εικόνα. Είμαι χαρούμενος για επιστροφή μου στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα. Μου αρέσει που βλέπω θετικές αλλαγές στο ελληνικό χάντμπολ, το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό σε σχέση με τότε που έφυγα».

Νίκος Λιάπης: «Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας εδώ και τρεις εβδομάδες, με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά. Ερχόμαστε και από δύο αγώνες στην Ευρώπη, παρατηρούμε μία κούραση που είναι φυσιολογικό να υπάρχει. Συνεχίζουμε όμως με ένα βασικό στόχο, όπως κάθε χρόνο, το πρωτάθλημα. Ξεκινάμε την επόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα απέναντι στον Ιωνικό. Θα είμαστε σοβαροί όπως σε κάθε αγώνα. Ελπίζω να έχουμε μία καλύτερη σεζόν από πέρυσι, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία».