Το σενάριο για την τεχνική ηγεσία στον ΠΑΟΚ

Μετά από δύο σεζόν, ο Στέλιος Σεϊρεκίδης αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα, ο έφορος Γρηγόρης Πετρίδης είχε διερευνητικές επαφές με προπονητές, χωρίς όμως να γίνουν προχωρημένες συζητήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι προκρίνεται η λύση εκ των έσω και όπως όλα δείχνουν τα ηνία της ομάδας θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Στέλιου Σεϊρεκίδη, Αλέξης Παπαβασίλης, ο οποίος πέρσι είχε και την ευθύνη των ομάδων παίδων και εφήβων του ΠΑΟΚ.

Άτυπο ρόλο στο τεχνικό επιτελείο φέρεται να αναλαμβάνει και ο Γιώργος Μαστορογιάννης, ο οποίος από πέρσι είναι προπονητής στην ομάδα των παμπαίδων Β’ και μίνι, ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως αθλητής.

Το επόμενο στάδιο, εφόσον υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, θα είναι η δημιουργία του ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη από τον ΠΑΟΚ έχουν αποχωρήσει οι Αραμπατζής και Κοτανίδης. Στις σκέψεις της διοίκησης είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ξένος αθλητής, καθώς και νεαροί αθλητές από τη Βόρειο Ελλάδα.