Το τρίτο ημίχρονο στον Βύρωνα

Η ΑΕΚ αν και δυσκολεύτηκε πολύ πήρε τη νίκη επι του Δούκα με 31-30 στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Ντραγκαν Τζούκιτς και Γιώργος Χαλκίδης μίλησαν για το παιχνίδι.

Ντράγκαν Τζούκιτς (Προπονητής ΑΕΚ): «Είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς. Ο Δούκας έπαιξε πολύ ωραίο χάντμπολ, για εξήντα λεπτά σε υψηλό ρυθμό καθώς δεν είχε τίποτα να χάσει από αυτό το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε καλό ξεκίνημα και στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης ωστόσο ο αντίπαλος μας ήταν πολύ μαχητικός και μας κόντραρε στα ίσα. Στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς χωρίς να έχουμε δραματικό φινάλε. Είναι πολύ σημαντική η νίκη και οι δύο βαθμοί ενόψει και της συνέχειας που έχουμε στην Ευρώπη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα και τον προπονητή της για το εξαιρετικό παιχνίδι».

Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής ΑΣΕ Δούκα)
«Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι, καταφέραμε όμως να το επαναφέρουμε και να ισορροπήσουμε το σκορ. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μια ποιοτική ομάδα και δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να μας παρασύρει στον ρυθμό της. Καταφέραμε να διεκδικήσουμε το ματς στα ίσα ωστόσο κάποια λάθη στο φινάλε δεν μας επέτρεψαν. Κρατάμε όλα τα θετικά από αυτή την αναμέτρηση και προχωράμε μπροστά παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους μας. Από αύριο κιόλας ξεκινάμε να δουλεύουμε για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Διομήδη στην έδρα μας.
Όπως έχω ξαναπει, ο Δούκας είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό με ερασιτεχνικές συνθήκες, οι αθλητές μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων καθώς καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100%, να παίζουμε ωραίο χάντμπολ και να το ευχαριστιέται και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να μας δει».