Το τρίτο ημίχρονο στο ΓΑΣ Κιλκις – Ιωνικός ΝΦ

Η δεύτερη νίκη (26-23) του Ιωνικού Affidea στο πρωτάθλημα επι του ΓΑΣ Κιλκίς, χαρακτηρίστηκε απο τον προπονητή του Γιάννη Αρβανίτη ως μια «ανάσα».

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής Ιωνικού):
«Είχαμε ένα πλάνο να πάμε όσο γίνεται με περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι, προσπαθώντας όσο γίνεται να αδειάσουμε την ενέργεια του Κιλκίς στο βάθος του παιχνιδιού. Ερχόμαστε από μια σειρά αγώνων που μας έχουν πιέσει πολύ ψυχολογικά και πάντα ήμασταν πιεσμένοι στα όρια του φοβισμένου. Διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα γίνεται το παιχνίδι, είχαμε περισσότερη ενέργεια και στην άμυνα και στα τρεξίματά μας και αυτό μας έδωσε την διαφορά. Για εμάς είναι μια ανάσα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είμαστε για την «ουρά» της βαθμολογίας”.

Στέλιος Δημάκης (αθλητής ΓΑΣ Κιλκίς): «Πιστεύω ότι σήμερα αξίζαμε κάτι καλύτερο . Κάποια νεκρά διαστήματα στοίχισαν πολύ, κυρίως στην επίθεση κι έτσι χάσαμε το μυαλό μας και στην άμυνα. Έχουμε δουλέψει πολύ, είναι δύσκολα να το διαχειριστούμε αυτό το πράγμα που έχουμε μπροστά μας, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε πολλές αγωνιστικές μπροστά μας και πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστεύουμε στην ομάδα, ο ένας στον άλλον και στο τέλος θα ανταμειφθούμε»

Χρήστος Μπαλάσκας (πίβοτ Ιωνικού): «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΑΣ. Είναι μια ομάδα που έλειψε από την μεγάλη κατηγορία. Φαίνεται ότι γίνεται σωστή δουλειά και βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Και οι δύο ομάδες καιγόντουσαν για βαθμούς. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θέλαμε να τρέξουμε όλο το παιχνίδι κάτι που κάναμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό που μας έδωσε προβάδισμα ήταν η σκληρή μας άμυνα και η ικανότητά μας να τρέχουμε. Από εκεί και πέρα έχουμε μια δύσκολη συνέχεια. Η χρονιά δεν πηγαίνει όπως την φανταζόμασταν αλλά ελπίζουμε μετά από αυτή τη νίκη να ανακάμψουμε. Για τα συναισθήματά του που αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα της πόλης του ανέφερε: «Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για εμένα να επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο. Εδώ μεγάλωσα και πέρασα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Ελπίζω το Κιλκίς να μείνει στην κατηγορία και να επιστρέψω περισσότερες φορές».