Τρέχει για ενίσχυση

Δεληγιαννης διομηδης

Μέσα σε δύο εβδομάδες το ρόστερ του Διομήδη μειώθηκε δραστικά σε σχέση με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Δύο παίκτες αποχώρησαν με μεταγραφή – Ιούλιο Αργυρού και Γιάννη Ταουσάνη – κι ακόμη δύο εκδιώχθηκαν από τη διοίκηση λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος – Τζούρο Μούγιτς και Μίλος Μάρκοβιτς.

Στο ίδιο διάστημα μόλις ένας, ο 26χρονος Κύπριος αριστερόχειρας ίντερ Δημήτρης Νικηφόρου εντάχθηκε στο δυναμικό των Λύκων του Άργους.

Οι απώλειες πολλές για τον Κώστα Δεληγιάννη που είχε φτιάξει τα πλάνα του και δούλευε με την ομάδα πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις και τώρα είναι υποχρεωμένος να αλλάξει πολλά πράγματα στον σχεδιασμό.

Κι αν ο Μάρκοβιτς ουσιαστικά ήταν ένα βήμα πριν του υποδειχθεί η πόρτα της εξόδου, αφού σε καμία περίπτωση δεν είχε δικαιολογήσει αγωνιστικά την παρουσία του στον Διομήδη, η απώλεια του Αργυρού αλλά και η απομάκρυνση του Μούγιτς δημιουργεί πρόβλημα στην περιφέρεια των Αργιτών κάτι που φάνηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ήδη οι ιθύνοντες του Διομήδη αναζητούν παίκτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ήδη βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μάρκοβιτς κι αναμένεται  άμεσα – αν δεν βρίσκεται ήδη εδώ – στην Ελλάδα, με την ελπίδα ότι δεδομένων των συνθηκών και της στιγμής της απόκτησης (η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου), θα αποδειχθεί λύρα εκατό.