«Τρίποντο» του διεθνή μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου στο δωρεάν σεμινάριο Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

 

Για τη σημασία της πάσας στη νίκη μιας ομάδας μπάσκετ, για τον καίριο ρόλο του φυσικοθεραπευτή που είναι το «δεξί χέρι του αθλητή και μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός από 10 τριπλές παυσίπονες ενέσεις» και για πολλά ακόμα σημαντικά θέματα αναφορικά με τον πρωταθλητισμό και το μπάσκετ, μίλησε ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, Δημήτρης Παπανικολάου, στο δωρεάν σεμινάριο Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, βάζοντας… «τρίποντο» στις γνώσεις των σπουδαστών του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας στις σπουδές Αθλητισμού!

Οι σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό Masterclass Προπονητικής από τον διεθνή βετεράνο μπασκετμπολίστα, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πατησίων 31, στο πλαίσιο του κύκλου δωρεάν σεμιναρίων, με εισηγητές σημαντικές προσωπικότητες και αστέρες του Αθλητισμού.

Με μια μεγάλη καριέρα στο ενεργητικό του σε ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ, κ.α., ο κ. Παπανικολάου εντυπωσίασε τους σπουδαστές του Τομέα Αθλητισμού, με τις γνώσεις, εμπειρίες και συμβουλές που τους μετέδωσε.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου χορηγήθηκε βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: