Τρεις μεταγραφές για τη Βέροια 2017

Τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η Βέροια 2017 δείχνοντας ότι θέλει να κρατηθεί στα… ψηλά πατώματα της Α1 γυναικών και στη νέα σεζόν.

Τη φανέλα της ομάδας θα φορέσουν η διεθνής Τυνήσια τερματοφύλακας Μπάσμα Σφαρ (φωτογραφία), καθώς και η τερματοφύλακας Αθηνά Πιτούλια που αγωνιζόταν στο Φίλιππο Βέροιας.

Σημαντική προσθήκη αποτελεί και η διεθνής δεξιά εξτρέμ Αθηνά Βασιλειάδου, που θα δώσει λύσεις με την εμπειρία της, προερχόμενη από τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

“Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες και τον προπονητή της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν να γίνω μέλος αυτής της, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό”, δήλωσε η Μπάσμα Σφαρ, ενώ η Αθηνά Πιτούλια υπογράμμισε ότι “το πάθος η αποφασιστικότητα, η πειθαρχία και η αγάπη για το άθλημα, όπως επίσης το αίσθημα της δικαιοσύνης και του αυτοσεβασμού με οδήγησαν στη μεταγραφή της ομάδας της Βέροιας 2017”. 

Από την πλευρά της η Αθηνά Βασιλειάδου τόνισε ότι “είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος στην ομάδα της Βέροιας 2017. Σε μια πόλη που η καρδιά της διψάει για χάντμπολ, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι τις ομάδας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες όπως και τον προπονητή για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου”.