Φεστιβάλ Παμπαίδων Α’ στη Νάουσα

Στην όμορφη και αποκριάτικη πόλη της Νάουσας θα διεξαχθεί το διάστημα 9-11 Μαρτίου το διακλιμακιακό τουρνουά με την συμμετοχή 64 επίλεκτων αθλητών Παμπαίδων Α΄ μεταξύ των κλιμακίων της Ελλάδος (Ν. Κλιμάκιο –Β. Κλιμάκιο- Δ. Κλιμάκιο και Α. Κλιμάκιο) με σύστημα ένας προς όλους.

Με αυτό το τουρνουά ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της ανάπτυξης για τους Παμπαίδες Α’.

Οι αθλητές φιλοξενούνται στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας, ενώ οι προπονήσεις θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη των

εννιά προπονητών της ΕΑΠ/ΟΧΕ, οι οποίοι είναι οι: Παναγιώτης Ιατρούδης, Θεόδωρος Τογανίδης, Κώστας Κότσιρας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, Χρήστος Δεληχρήστος,  Κυριακή Τριανταφυλλίδου, Σοφία Αμπεριάδου και Δημήτρης Μασλαρινός.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων θα ακολουθήσει και η τελική αξιολόγηση όλων των αθλητών που συμμετείχαν στα camp, τις προπονήσεις  και τις μετρήσεις  τις διετίας 2017-2019 για να δοθούν σαν στοιχεία για την επιλογή των αθλητών της Εθνικής Παίδων που θα διαμορφωθεί από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Παίδων.

Η ΕΑΠ/ΟΧΕ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Στέλιο Δάγγα για την  συνεργασία και την συμπαράσταση για την υλοποίηση των αγώνων των Εθνικών Κλιμακίων στην Νάουσα.