Φιλανθρωπική Λαχειοφόρος στη μνήμη του Σάσα Ζιβούλοβιτς

Ο ΑΣΕ Δούκα, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και όλο το Ελληνικό Χάντμπολ «ενώνει» τις δυνάμεις του για καλό σκοπό!

Με πρωτοβουλία του προέδρου του ΑΣΕΔ, Κωστή Δούκα, η αγωνιστική φανέλα του Σάσα Ζιβούλοβιτς, από τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, τίθεται σε φιλανθρωπική «λαχειοφόρο» με σκοπό τη στήριξη της οικογένειας του αείμνηστου αθλητή που «έφυγε» στα 51 του χρόνια.

Η συλλεκτική φανέλα είναι ένα δώρο μεγάλης συναισθηματικής αξίας για τον πρόεδρο του ΑΣΕΔ, στον οποίο ο Σάσα την δώρισε το 2004 μετά την κατάκτηση της 6ης θέσης.

Πλέον με τις υπογραφές και των Ολυμπιονικών του χάντμπολ η φανέλα με το νούμερο «13» αποκτά μεγαλύτερη σπουδαιότητα και αξία, κρατώντας «ζωντανή» τη μνήμη ενός παίκτη ο οποίος συγκαταλέγεται διαχρονικά στους κορυφαίους του αθλήματος.

Η συμμετοχή στη φιλανθρωπική «λαχειοφόρο» που αναδεικνύει παράλληλα, το ισχυρό μήνυμα της αλληλεγγύης, είναι αποκλειστικά διαδικτυακή.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επισκεφθούν το παρακάτω link, να ενημερωθούν για τη διαδικασία και να αποκτήσουν έναν ή περισσότερους λαχνούς (κόστος λαχνού 10 ευρώ).

https://donate.ased.gr/product/sasa-sivulovic-jersey/

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου στις 13.00 και η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά, την ίδια ημέρα (5/4), στις 17.00, παρουσία του Νομικού Συμβούλου του ΑΣΕ Δούκα, Ιωάννη – Δρόσου Αγγελόπουλου.