Φιλικά Εθνικής Εφήβων

Προπονήσεις και δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΕΣΝ Βριλησσίων και τον Τελαμώνα Σαλαμίνας, γνωρίζοντας ήττες με 38-31 και 29-24, πραγματοποίησε στο πλαίσιο του καμπ προετοιμασίας του στην Αθήνα το Νότιο Κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είναι η πρώτη φορά που μπαίνουμε με το Νότιο κλιμάκιο σε αγωνιστική διαδικασία. Είναι σαφές ότι δεν περίμενα να έχουμε γίνει ακόμα ομάδα. Ήμασταν ασύνδετοι, κάναμε πολλά λάθη και δεν μπορώ να πω ότι είχαμε καλή εικόνα. Υπήρχαν όμως καλές στιγμές και τα παιδιά δείχνουν να καταλαβαίνουν τον τρόπο παιχνιδιού και αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Βάλαμε κάποια στοιχεία στην άμυνα 6-0 και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα στην επίθεση. Σε αυτή την ομάδα βλέπω παιδιά που έχουν μεγάλη προοπτική και κάποια άλλα που με πολλή δουλειά θα μπορέσουν να ακολουθήσουν. Ευχαριστούμε τα Βριλήσσια και τον Τελαμώνα για τα φιλικά και εύχομαι σε όλους καλή πρωτοχρονιά»

Τον αγώνα Εθνική Εφήβων- Τελαμώνας παρακολούθησαν η Δήμαρχος Σαλαμίνα Ισιδώρα Νάννου- Παπαθανασίου και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γεράσιμος Δραγουμάνοβιτς, οι οποίοι τίμησαν τον προπονητή της Εθνικής Γιάννη Αρβανίτη.

 

ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΝΟΤΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ 29-24

ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ: Διπλάρος 9, Μπακαουκας Γ., Μπακαούκας Χ. 10, Σκαρλάτος, Γεωργακόπουλος 2, Πασλής, Μπάρμπας 3, Τσαρπαλής 2, Κοκλιώτης, Μανούσος, Χιώτης, Χρύσανθης, Τσαούσης 2, Αποστολίδης 1.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: Ρεπούλιας, Ζάγκας, Καλαμάτας, Παπαντωνόπουλος, Μπλάτσος, Ντούρος, Γιαννέτος 2, Μαραμαθας 4, Μάινας 2, Σακάλογλου Μιχάλης, Μπαζδέκης, Σπηλιώτης, Ζαφειράκης, Καλαργυρός, Λάσκος Χρήστος 1, Βλάχος Κώστας, Χουρσουντιάν 1, Τρούλος 3, Γκούλης 5, Καραμασιώτης 2, Θοδωρόπουλος 2, Ζακυνθινός, Μπεκιάρης 1, Ζωγραφίδης 1, Καραγκιοζίδης, Βασιλείου.