Φινάλε με «βόμβα» για την Πυλαία

Το «μπαμ» της τελευταίας στιγμής έκανε ο ΑΕΣΧ Πυλαίας καθώς συμφώνησε σε όλα με τον έμπειρο άσσο που πέρσι αγωνιζόταν στον Δούκα, Παναγιώτη Αποστολίδη.

Οι άνθρωποι του συλλόγου μετά την άνοδο της ομάδας στην Handball Premier έθεσαν από την αρχή ως στόχο την παραμονή. Με την προσθήκη του Αποστολίδη αλλά και τις προηγούμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, σίγουρα οι βάσεις έχουν μπει για τα καλά.

«Ήθελα κάτι καινούργιο»

Αμέσως μετά την μεταγραφή του ο έμπειρος άσσος δήλωσε στο e-handball.gr: «Πρόκειται για ένα καινούργιο ξεκίνημα με την επιστροφή μου στην Θεσσαλονίκη. Αφού εξέτασα τις επιλογές μου, ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν πολύ ωραίος και έτσι πήρα την απόφαση να τους εμπιστευτώ. Ελπίζω η συνεργασία αυτή να ευοδώσει και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Είναι μια ομάδα με ταλαντούχα νέα παιδιά και ελπίζω να τους βοηθήσω με την εμπειρία μου και αυτά να βοηθήσουν εμένα με την φρεσκάδα τους».

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου: «Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο Αποστολίδης Παναγιώτης θα ενισχύσει την ομάδα μας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Handball Premier League. Ο πολύπειρος περιφερειακός έχει αγωνιστει σε Φοίβο, ΠΑΟΚ και Δούκα με ιδιαίτερη επιτυχία κι έχει αρκετούς τίτλους στο πλούσιο παλμαρέ του. Πάνο καλώς ήρθες στην Πυλαία!»