Φόρεσε τα “γιορτινά” της η Αριστοτέλους

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού και η Επιτροπή Beach Handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος φέρνουν το Beach Handball για πρώτη φορά στην 28χρονη ιστορία του αθλήματος στην πλατεία Αριστοτέλους!

Από σήμερα 21 μέχρι και τις 23 Ιουνίου η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το 11ο Κύπελλο Ελλάδος – Loux Cup 2024 -ενταγμένο στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λουξ- στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αριστοτέλους, με συνδιοργανωτές το Δήμο Θεσσαλονίκης, την ΑΕΣΧ Πυλαίας και μεγάλο χορηγό τη Λουξ.

Παράλληλα με το 11ο Loux Cup θα διεξαχθεί το διεθνές Τουρνουά «Thessaloniki Beach Handball Tournament» που είναι ενταγμένο στο European Beach Tour της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με 237 πόντους και διοργανώνεται από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες παραχωρεί εμβληματικές πλατείες για μεγάλα event που θα φέρουν τον κόσμο κοντά στα αθλήματα.

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να απολαύσουν και το Beach Handball, ένα ιδιαίτερα θεαματικό άθλημα που μας έχει χαρίσει ως χώρα μεγάλες διακρίσεις.