Χασεκίδης: «Υπερήφανος για αυτή την ομάδα»

Η δήλωση του Διοικητικού Υπεύθυνου των τμημάτων Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χασεκίδη, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Χάντμπολ γυναικών.

«Θερμά συγχαρητήρια στο τεχνικό μας επιτελείο, τους κ.κ. Πελεκίδη, Σεϊρεκίδη και Σκανδάλη, και πάνω απ’ όλα στις αθλήτριες μας, οι οποίες έκαναν μία κατάθεση ψυχής, η οποία προετοιμαζόταν εδώ και πολλές εβδομάδες. Είμαι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα, και πιστεύω ότι θα φέρει ακόμα πολλά τρόπαια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι στην κορυφή και να διατηρείσαι όλα αυτά τα χρόνια εκεί. Γι’ αυτό θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, στους φιλάθλους μας, στην Διοίκηση και παντού, ελάτε κοντά στα τμήματα χάντμπολ, ελάτε πιο κοντά για να μπορέσουμε να φέρουμε ακόμα περισσότερους τίτλους.

Ευχαριστώ πραγματικά τον Πρόεδρο μας, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, τον μεγάλο χορηγό μας, κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος είναι δίπλα μας και μας στηρίζει κάθε μέρα, και φυσικά πάνω απ’ όλα τον κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ, και ο οποίος είναι δίπλα μας, και ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας αξίζει σ’ εκείνον. Του το αφιερώνουμε ολόψυχα. Θέλουμε να φέρουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου, διότι η ομάδα αυτή το αξίζει. Κάποια στιγμή θα εκπληρώσουμε και το ευρωπαϊκό μας όνειρο».