Χωρίς Μπόσκο η Εθνική Ανδρών

Mε δύο προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών στη Χαλκίδα ενόψει του Κυριακάτικου (18:00- ΕΡΤSPORTS1) αγώνα με το Βέλγιο για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Νοκ- άουτ από την προετοιμασία και από την αναμέτρηση με το Βέλγιο τέθηκε ο διεθνής αριστερός ίντερ Θοδωρής Μπόσκος. Ο περιφερειακός της Αντεμάρ Λεόν τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Βελγίου και όπως έδειξαν οι εξετάσεις, έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας έχει στη διάθεση του για την προετοιμασία στη Χαλκίδα τους παρακάτω 20 αθλητές:
Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός), Κεδέρης, Λιάπης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τόσκας, (Δράμα ’86), Κωστακίδης (Αερωπός), Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Κρητικός (Φοκσάνι-Ρουμανία), Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Μυλωνάς (Ελμπφλόρενζ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία), Μάλλιος (Νανσύ- Γαλλία), Σάββας (Χαμ- Γερμανία) και Ιωάννου (CSM Βουκουρεστίου- Ρουμανία)

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση στις 17:00, ενώ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το πρωί.

Η Εθνική Βελγίου έφτασε αργά το απόγευμα στη Χαλκίδα και προπονηθεί αύριο στις 10:30 και στις 18:30.