Άρχισε το Μενοίκιο Cup 2018

Με την τελετή έναρξης, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Προσοτσάνης, ξεκίνησε η ΟΠΕΝ Πανελλήνια τελική φάση Μενοίκιο Cup 2018, στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄ και Mίνι Κοριτσιών, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 19-24 Ιουνίου 2018 με την συμμετοχή 13 ομάδων και 173 αθλητριών.

Οι ομάδες είναι:

Παγκορασίδες Β’: Παναθλητικός, ΟΦΝ Ιωνίας, ΑΟ Προσοτσάνης 1, ΑΟ Προσοτσάνης 2, Βορέας Αλεξανδρούπολης, Φίλιππος Βέροιας, Φίλιππος Βέροιας, Εθνικός Κοζάνης, Ελπίδες Αμυνταίου, Ακρίτες Νευροκοπίου.

Μίνι Κορίτσια: ΑΟ Προσοτσάνης 1, ΑΟ Προσοτσάνης 2, Βορέας Αλεξανδρούπολης.

Ο Δήμος Προσοτσάνης δουλεύοντας μεθοδικά, έχει καταφέρει να διαδραματίζει ένα σημαντικότατο ρόλο στην ανάπτυξη της Ελληνικής Χειροσφαίρισης. Τα τελευταία χρόνια στην Προσοτσάνη έχουν πραγματοποιηθεί τουρνουά υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων από όλη την Ελλάδα καθώς και ομάδων από το εξωτερικό. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχει κερδηθεί όλα αυτά τα χρόνια καθιστούν την Προσοτσάνη ως την ιδανική επιλογή για διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας:

09:00 ΑΟ Προσοτσάνης 1- Ελπίδες Αμυνταίου

10:00 Φίλιππος Βέροιας- ΑΟ Προσοτσάνης 2

11:00 Παναθλητικός Συκεών- ΟΦΝ Ιωνίας

12:00 Βορέας Αλεξανδρούπολης- Ακρίτες Νευροκοπίου

17:00 Παναθλητικός Συκεών- Ελπίδες Αμυνταίου

18:00 Βορέας Αλεξανδρούπολης- ΑΟ Προσοτσάνης 2

19:00 Ακρίτες Νευροκοπίου- Εθνικός Κοζάνης

 

Για περισσότερα νέα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://sites.google.com/view/menoikiocup2018