Έβαλε εννιά γκολ, πιστώθηκε δύο

Μυλωνας Τουνγκελιδης ΑΕΚ Δραμα

Ο Ευγένης Τουνγκελίδης ήταν από τους παίκτες του Χιλιώτη ΓΣ Δράμας 1986 που έδειξε πως πάνω του θα βασιστεί πολύ ο Σάκης Βαλαβάνης και οι συμπαίκτες του στην περιφέρεια. Κόντρα στην ΑΕΚ ο γεννημένος στις 16 Μαΐου του 1997 αριστερός ίντερ ήταν ο παίκτης που πήρε τις περισσότερες προσπάθειες, προσπάθησε αρχικά ως πλέι μέικερ να φτιάξει το παιχνίδι της Δράμας και στη συνέχεια αποτέλεσε μεγαλύτερη απειλή για την Ένωση ως ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας πιο ώριμα και περιορίζοντας τα σουτ στα απολύτως απαραίτητα.

Άλλωστε, στο πρώτο μέρος μπροστά του ορθώνονταν ένα τείχος «κιτρινόμαυρων» παικτών (Λόκεν, Νικολαΐδης, Βραζάλιτσα, Τσικογιαννόπουλος, ανάλογα τις επιλογές του Νίκου Γραμματικού στην επτάδα) και πολλές φορές βρέθηκε να σουτάρει χωρίς μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Ακόμη κι έτσι όμως ο νεαρός περιφερειακός με ύψος 1,90μ. – που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Διομήδη – κατάφερε να βρει δίχτυα εννιά φορές (από τα 23 γκολ που πέτυχε η Δράμα), τις τρεις από τη γραμμή των επτά μέτρων, όμως εκ παραδρομής τα γκολ πιστώθηκαν στον Ιακωβίδη του οποίου το όνομα βρισκόταν από πάνω στο φύλλο αγώνα.

Όπως και να έχει, ο Τουνγκελίδης έδειξε πως έχει τα φόντα να δώσει λύσεις στη Δράμα και με πολλή δουλειά να βελτιωθεί στους τομείς που χρειάζεται.